top of page
Diensten.png

Business Coaching

Jouw pad in ondernemen

Ik ben Erwin, ondernemerscoach, die je begeleidt op jouw weg naar succes. Als ervaren ondernemer begrijp ik als geen ander de uitdagingen en kansen die komen kijken bij het starten en laten groeien van een eigen bedrijf.

 

Of je nu een startende ondernemer bent die zijn eerste stappen zet, of een ervaren ondernemer die een nieuw project wil lanceren, ik sta voor je klaar met praktische begeleiding en waardevol advies.

Met mijn passie voor ondernemerschap en ruime expertise in diverse sectoren en disciplines, ben ik erop gericht om jou te coachen om jouw volledige potentieel als ondernemer te bereiken.

 

Blijf niet hangen in je ondernemersdroom of tobben over je ideeën. We maken er samen een concreet plan van en zorgen dat het werkelijkheid wordt. Wacht niet langer en neem contact met me op!

Business coaching dienst.png

BridgePower ondernemers coaching

Wij willen maar één ding en dat is jou helpen bij je ondernemersdroom! 

Je ideeën en plannen concreet maken zodat je kunt gaan ondernemen. Een goed uitgewerkt ondernemersplan is een deel van je succes als ondernemer en de leidraad voor je verdere succes in je onderneming. 

Wij gunnen jou de vrijheid en voldoening van ondernemerschap. Blijf er niet mee rondhangen in je hoofd en onderneem actie. Connect – Start – Go!

De mogelijkheden

Basis starterspakket.jpg

Basis starterspakket

Het basis starterspakket biedt startende ondernemers een solide basis.

Complete starterspakket.jpg

Complete starterspakket

Het complete starterspakket biedt ondersteuning voor gevorderde ondernemers

Lancering pakket.jpg

Lancering pakket

Het lancering pakket begeleidt ondernemers bij de marktintroductie.

Maatwerk.jpg

Coaching traject

Het Maatwerk pakket biedt een coachingstraject met persoonlijke aanpak

bottom of page