top of page
Diensten.png

Complete starterspakket

Van plan naar praktijk

Het Complete starterspakket is speciaal ontworpen voor startende ondernemers die al wat verder zijn in hun proces en wat meer ondersteuning nodig hebben bij het opzetten van hun bedrijf.

 

Dit pakket biedt je uitgebreide begeleiding bij het opstellen van je ondernemingsplan en het vertalen van je plan naar de praktijk. We gaan aan de slag met het formuleren van je bedrijfsstrategie, stellen een marketingplan op en kunnen we je helpen met het kiezen van de juiste bedrijfsstructuur. 

Het Complete starterspakket bevat zes persoonlijke coaching sessies. Tijdens deze sessies gaan we dieper in op je specifieke behoeften en uitdagingen als startende ondernemer. Je krijgt direct feedback, diverse handvatten en ondersteuning die je helpen om je bedrijf op te bouwen en te laten groeien.

Met het Complete starterspakket heb je alles wat je nodig hebt om je bedrijf succesvol op te zetten. Je krijgt toegang tot alle kennis en expertise, mentorschap en de handige tools en bronnen om je te helpen bij elke stap van het proces.

Prijs €1495,-

Complete starterspakket.jpg
bottom of page