top of page
Diensten.png

Basis starterspakket

Startende ondernemers

Het Basis Starterspakket is bedoeld voor startende ondernemers die behoefte hebben aan een stevige basis voor hun bedrijf. 

In dit pakket bieden wij ondersteuning op het gebied van ondernemingsplan, financiën en marketing. Het coaching traject bestaat uit 4 sessies van waaruit we samen je ideeën vertalen naar een concreet ondernemingsplan. Hierbij kijken wij kritisch naar je strategie en de haalbaarheid van je plan. Op basis daarvan krijg je concrete handvatten om je plan te optimaliseren.

Ook bij het maken van een financieel plan ga ik je helpen. Hierbij krijg je inzicht in je kosten, inkomsten en mogelijke financieringsmogelijkheden. Zo heb je grip op je financiën en kun je je bedrijf financieel gezond houden.

Ik ga je ondersteunen met je marketing, je helpen om je doelgroep te bepalen en je eerste marketingstrategie te ontwikkelen. Zo zorg je ervoor dat je met je bedrijf opvalt tussen je concurrenten en je doelgroep bereikt.

Met het Basis Starterspakket krijg je een stevige basis voor je bedrijf. Een goed plan is nodig om je bedrijf te leiden tot succes! De leidraad voor jou als ondernemer.

Prijs €695,-

Basis starterspakket.jpg
bottom of page