top of page
Diensten.png

Lancering pakket

The next level

Het Lancering Pakket is ideaal voor startende ondernemers die zich voorbereiden op de lancering van hun bedrijf. 

Dit pakket biedt begeleiding en ondersteuning tijdens de belangrijke fase van het lanceren van een bedrijf. Het omvat de essentiële elementen die nodig zijn om succesvol te kunnen lanceren.

Dit pakket bevat 12 sessies en is gericht op de lancering van je bedrijf. We helpen je bij het ontwikkelen van een lanceringstrategie, het opzetten van een website, het ontwikkelen van je marketingmateriaal, het bepalen van je prijzen en het bepalen van de juiste kanalen om je doelgroep te bereiken. 

Met dit pakket krijg je toegang tot onze expertise en mentorschap op het gebied van marketing en communicatie. We helpen je bij het opstellen van een marketingplan, het creëren van een krachtige merkidentiteit en het ontwikkelen van een effectieve communicatiestrategie.

Daarnaast bieden we je ook begeleiding bij het opstellen van een lanceringsplan en het organiseren van de lancering. We zorgen ervoor dat je alles op de juiste manier hebt gepland en kan uitvoeren, zodat je de beste resultaten kunt behalen.

Kortom, het Lancering Pakket biedt alles wat je nodig hebt om je bedrijf te lanceren en een sterke start te maken in de markt.

Prijs: €2495,-

Lancering pakket.jpg
bottom of page