top of page
Diensten.png

Over ons

Over Bridgepower

Bij BridgePower geloven we in het potentieel van elke ondernemer en elk bedrijf. Wij streven ernaar om een ​​partner te zijn in de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf,. Wij begeleiden jou met ons TopValue programma door de uitdagingen heen van alle levensfases van een MKB bedrijf. Het motto van onze TopValue programma is: Grip op je onderneming is Rust in je hoofd.

Of je nu aan het begin staat van de ondernemersreis of al een gevestigd bedrijf hebt. Met onze begeleiding on the job, open en no-nonsense aanpak is het onze missie om de onderneming van onze klanten gezond en duurzaam te laten groeien. Met zowel financiële, commerciële en operationele ondersteuning en begeleiding die ze nodig hebben om hun doelen te bereiken en hun visie te verwezenlijken.

We creëren letterlijke bruggen met onze klanten om hen te helpen hun dromen en doelen te bereiken. Onze aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt om aan de behoeften van elke klant te voldoen. Bij BridgePower zijn we trots op onze bijdrage aan de groei van de community waarin we werken. Connect-Start-GO!

Over Ons Erwin.png
Header Bridgepower.jpg

Erwin Bruggink

In 2005 ben ik begonnen als ondernemer, medeoprichter van Redcoon Benelux. Na het succesvol verkopen van dit bedrijf ben ik andere ondernemers gaan begeleiden en coachen. Tijdens een periode van ziekte, waarin ik mijn stem verloor, ontdekte ik dat ik het meest voldoening haal uit het helpen van ondernemers, organisaties en mensen met ondernemersdromen. Het adviseren, coachen en ondersteunen van hen geeft mij blijdschap en voldoening.

 

Om mijn stem te herstellen begon ik met podcasting en zo ontstond de inspirerende podcast "Het pad ondernemen" en "Grip op je onderneming is Rust in je hoofd". In elke aflevering deel ik het podium met gasten, zowel ervaren ondernemers als startende ondernemers, die hun verhalen, uitdagingen en wijsheden delen.

  • LinkedIn
Over ons voorstellen.png

Connect-
Start-
Go!

Connectie - Wij willen dat je connectie maakt met jezelf maar ook met de mensen in je organisatie en om je heen, die je nodig hebt om je onderneming te laten groeien en tot een succes te maken.

Start – Het is tijd om niet meer je energie en tijd te verspillen maar om te starten. De juiste mindset en tools om je te begeleiden door al levensfases van je bedrijf, je ondernemersplan en of ideeën.

Go – Met een solide financieel plan en groeistrategie op zak, is het nu tijd om echt te gaan. Zet de stap voorwaarts met vertrouwen en doorzettingsvermogen. Wij geloven dat met de juiste voorbereiding, steun en middelen, je klaar bent om te slagen in het ondernemerschap en alle uitdagingen aan kan. Het is tijd om je bedrijf gezond en duurzaam te laten groeien!

Wat we aanbieden

Business coaching.png

Business coaching

Moeite met het opstarten van je bedrijf?Hulp nodig bij je ondernemersplan?

Promotor podcast.jpg

Expert Podcast

Ben jij een ZZP'er of organisatie met een schat aan expertise? Vertel je verhaal!

Promotor podcast.jpg

Podcast

Inspiratie nodig als ondernemer? Luisteren naar andere ondernemers.

Vacature podcast.png

Vacature podcast

Helpt je bij het het vinden van het juiste personeel en aantrekken van talent!

bottom of page