top of page
Diensten.png

Over ons

Over Bridgepower

Bij BridgePower geloven we in het potentieel van elke ondernemer en elk bedrijf. We zijn een partner in de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf, ongeacht of je een startende ondernemer bent, wilt gaan starten of al een gevestigd bedrijf hebt. Onze missie is om onze klanten de middelen, ondersteuning en begeleiding te bieden die ze nodig hebben om hun doelen te bereiken en hun visie te verwezenlijken. We creëren letterlijke bruggen met onze klanten om hen te helpen hun dromen en doelen te bereiken. Onze aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt om aan de behoeften van elke klant te voldoen. Bij BridgePower zijn we trots op onze bijdrage aan de groei van de community waarin we werken. Connect-Start-GO!

Over Ons Erwin.png
Header Bridgepower.jpg

Erwin Bruggink

In 2005 ben ik begonnen als ondernemer, medeoprichter van Redcoon Benelux. Na het succesvol verkopen van dit bedrijf ben ik andere ondernemers gaan coachen. Tijdens een periode van ziekte, waarin ik mijn stem verloor, ontdekte ik dat ik het meest voldoening haal uit het helpen van startende ondernemers en mensen met ondernemersdromen. Het coachen en ondersteunen van hen geeft mij blijdschap en voldoening.

 

Om mijn stem te herstellen begon ik met podcasting en zo ontstond de inspirerende podcast "Het pad ondernemen". In elke aflevering deel ik het podium met gasten, zowel ervaren ondernemers als startende ondernemers, die hun verhalen, uitdagingen en wijsheden delen.

  • LinkedIn
Over ons voorstellen.png

Connect-
Start-
Go!

Connectie - Wij willen dat je connectie maakt met jezelf maar ook met de mensen om je heen, die je nodig hebt om je onderneming te verwezenlijken en tot een succes te maken.

Start – Het is tijd om niet meer je energie en tijd te verspillen maar om te starten. De juiste mindset en tools om te gaan voor je ondernemersplan en of ideeën.

Go – Je hebt nu alles uitgedacht en een gedegen plan. Nu Go! Gaan voor je bedrijf en succesvol ondernemerschap!

Wat we aanbieden

Business coaching.png

Business coaching

Moeite met het opstarten van je bedrijf?Hulp nodig bij je ondernemersplan?

Promotor podcast.jpg

Expert Podcast

Ben jij een ZZP'er of organisatie met een schat aan expertise? Vertel je verhaal!

Promotor podcast.jpg

Podcast

Inspiratie nodig als ondernemer? Luisteren naar andere ondernemers.

Vacature podcast.png

Vacature podcast

Helpt je bij het het vinden van het juiste personeel en aantrekken van talent!

bottom of page