top of page
Podcast kopie.png

Promotor podcast

Onderscheid jezelf in de markt

Ontdek de kracht van persoonlijke marketing ook wel personal branding genoemd. Een podcast waarin jij je verhaal kan doen als ondernemer. Op jouw manier je producten of diensten kan uitleggen. Waar de luisteraar oftewel je website bezoeker, je leert kennen als professional.

 

Vergroot het vertrouwen, stimuleer klantrelaties en onderscheid jezelf in de markt. Neem vandaag nog contact met me op voor meer resultaat met persoonlijk marketing.

Promotor podcast.jpg

Over de promotor podcast

Tijdens je eigen podcast, met Erwin Bruggink als host of jij alleen, ga jij je eigen verhaal vertellen om de ware essentie van jou als ondernemer en je bedrijf naar voren te brengen. Door de luisteraar op deze persoonlijke manier kennis te laten maken met jou als ondernemer, ontstaat er een sterk gevoel van vertrouwen. De podcast plaats je op je website en/of op al je social media kanalen. En dat leidt tot een hogere kans dat ze jouw producten of diensten willen afnemen. De Promotor Podcast is geschikt voor alle soorten ondernemers bij uitstek geschikt voor coaches en therapeuten.

Luister naar deze promotor podcast

Als je gaat luisteren naar de onderstaande korte podcast dan merk je dat je al snel geconcentreerd luistert. Dan zul je merken dat je in het verhaal gezogen wordt.

Dit komt ook doordat je geen videobeelden ziet. Dat is allemaal afleiding en ruis.

Geen videocamera gebruiken is ook beter als we samen je verhaal gaan opnemen. Je hoeft je dan totaal niet druk te maken over de camera en hoe je overkomt op de camera. Je hebt totaal geen afleiding en bent alleen bezig met je verhaal. Zo kom je authentiek over. Alsof je met een klant aan het praten bent en je uitleg geeft over je expertise, producten en/of diensten. Je klant leert je zo kennen als ondernemer en professional.

Extra voordelen van een podcast:

  • Overal te beluisteren via elk device.

  • Makkelijk te plaatsen op je website.

  • Makkelijk te delen via alle social media kanalen, e-mail en Whatsapp.

Prijzen

Pakket 1: introductie podcast voor op je website €495,-

Pakket 2: Het zelfde als pakket 1 + content voor je social media €695,-

Wat we gaan doen

Samen verdiepen we in je verhaal en maken we een podcast van 10 tot 20 minuten waarin de luisteraar jou en je bedrijf je leert kennen.

*Heb je toch een beetje vrees, voor je eigen stem? No worries! Een aantal dagen voordat we de podcast opnemen leer ik je comfortabel te zijn met je eigen stem.

Neem vandaag nog contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken en zet de eerste stap naar een succesvolle persoonlijke marketingstrategie!

bottom of page